Το Εργαστήριο της Κυβέλης

Με αγνά υλικά και μεράκι φτιάχνουμε γευστικά θαύματα

Το 2002, η Κυβέλη Παπαϊωάννου αποφάσισε να αλλάξει την επαγγελματική της πορεία, κάνοντας την μέχρι τότε προσωπική της αγάπη,  επάγγελμα. Η ίδια, ξεκίνησε από έναν εντελώς διαφορετικό κλάδο, σπουδάζοντας  Διοίκηση Επιχειρήσεων με ειδίκευση στο Marketing στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά, ενώ αμέσως μετά απέκτησε ένα ΜΒΑ στο International Management  από το πανεπιστήμιο του Exeter.

Το Εργαστήριο της Κυβέλης

Στην συνέχεια εργάστηκε με μεγάλη επιτυχία ως product manager και brand manager για ορισμένα από τα πιο γνωστά ονόματα όπως De’longhi, Algida και Lipton.

Τελικά  όμως την κέρδισε η αγάπη της για την δημιουργία των γλυκών, μια αγάπη που καθοδήγησε και τις δημιουργίες της.

Το πρώτο ζαχαροπλαστείο ξεκίνησε στα Βριλήσσια και ταύτισε το όνομα Κυβέλη με  τους μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς,  την προσήλωση στην επιλογή των καλύτερων υλικών,  την προσοχή στην παρασκευή των γλυκών, αλλά και την μοναδική αισθητική.

Σήμα κατατεθέν της Κυβέλης, το Oreo –cookies cheesecake, ένα γλυκό που αγαπήθηκε φανατικά.

Η αγάπη του κόσμου και η επιτυχία του πρώτου καταστήματος, επέτρεψε την δημιουργία ενός μεγάλου εργαστηρίου στο Πολύγωνο, και ενός ακόμη καταστήματος στο Κολωνάκι.

Σήμερα, 18 χρόνια μετά, έρχεται πιο κοντά σας, διευρύνοντας τη διάθεση των στρατηγικών προϊόντων της σε όλη την Αττική και σταδιακά σε όλη την Ελλάδα και αγορές του εξωτερικού. 

Τα Υλικά μας

Το Εργαστήριο της Κυβέλης
Χρησιμοποιούμε κουπατ στρογγυλό για να ‘κόψουμε’ τα μπισκότα μας. Κάθε μπισκότο / σνακ ζυγίζει 30γρ.

Τη σειρά των cheesecake, καθώς και των Zea Power θα τα βρίσκεστε σε επιλεγμένα καταστήματα και όμορφα delicatessen.

Έτοιμοι; Ας ξεκινήσουμε

Είναι πραγματική χαρά μας να συμμετέχουν η σειρά των Cheesecake μας και των ZEA POWER στη γκάμα των προϊόντων σας!